Slovenská Hydina
menu
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
Slovenská Hydina
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
  • Aktuality

PRIHLÁŠKA na Seminár ÚHS

  • 05.10.2016

SEMINÁR ÚNIE HYDINÁROV SLOVENSKA 2016

Termín konania:        29.11.2016 (utorok)

Miesto konania:        Grand hotel PERMON, Podbanské, Slovenská republika

ZÁVÄZNÁ PRIHLÁŠKA

ORGANIZÁCIA:

Názov: 

Ulica:

PSČ:                                                   Mesto:                                                 Štát:

IČO:                                                    IČ DPH/DIČ:

Telefónne číslo:                                    Mailová adresa:

ÚČASTNÍCI SEMINÁRA:

Titul, meno, priezvisko:

Titul, meno, priezvisko:

Titul, meno, priezvisko:

Titul, meno, priezvisko:

Výška registračného poplatku:

PoplatokSuma za 1 účastníka
Základný100,- EUR
Člen ÚHS  80,- EUR
Nečlen ÚHS s propagáciou130,- EUR
Nečlen ÚHS s prezentáciou, prednáškou160,- EUR

Registračný poplatok sa platí za každého účastníka seminára.

Zahŕňa občerstvenie, obed a vstup na večerný program.

Členom ÚHS bude poskytnutý priestor na propagáciu bezplatne.

Nečlenovia ÚHS s propagačnými materiálmi budú platiť poplatok za prvého účastníka vo výške 130,- EUR a nečlenovia ÚHS s prezentáciou vo forme prednášky  poplatok za prvého účastníka vo výške 160,- EUR. Za každého ďalšieho účastníka budú platiť základný poplatok vo výške 100,- EUR.

Poplatok spolu vo výške:                                                                                  ……………EUR

Registračný poplatok uhraďte najneskôr do 23.11.2016 bankovým prevodom na účet Únie hydinárov Slovenska.  Máme záujem o propagáciu našej spoločnosti:                                                   Áno                 Nie      

Forma propagácie, prezentácie: ……………………………………………………………………………………………………….

Máme záujem o vloženie našich propagačných materiálov do tašiek:                   Áno                 Nie

Máme záujem o vloženie prezentácie našej firmy na CD zo Seminára ÚHS:       Áno                 Nie

Vyplnenú záväznú prihlášku zašlite mailom najneskôr do 22.11.2016 na mailovú adresu:

molnar.unihyd@azet.sk

Požiadavku na ubytovanie si záujemcovia rezervujú samostatne objednávkou v hoteli Permon:

mail: firmy@hotelpermon.sk., Mgr. Patrícia Matzová, mobil: 0914 33 00 00

Podobné články
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Infografika: Označovanie potravín – hydinové mäsové výrobky

  • 27.03.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Hydina chovaná na produkciu mäsa – poznáte rozdiely medzi jednotlivými druhmi chovov?

  • 23.02.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Vtáčia chrípka na Slovensku: slovenská hydina je aj naďalej bezpečná

  • 15.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Spoznajte benefity kuracieho, morčacieho, kačacieho a husacieho mäsa

  • 10.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Aké sú ideálne vlastnosti vajec a čo ich ovplyvňuje?

  • 19.01.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Pozitíva a negatíva metód chovu kurčiat – prekvapivé číselné ukazovatele?

  • 04.01.2023

Pridajte komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

  • Kontakt

0911 226 814

molnar.unihyd@azet.sk

Facebook Instagram

Copyright @2022 | Slovenská Hydina

Ochrana osobných údajov

Grown by ContentFruiter

Napíšte hľadané kľúčové slovo a stlačte Enter na klávesnici.