Slovenská Hydina
menu
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
Slovenská Hydina
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
  • Aktuality

Seminár Únie hydinárov Slovenska

  • 06.10.2015

Termín konania:       12.11.2015 (štvrtok)

Miesto konania:        Grand hotel PERMON ****, Podbanské, 032 42 Pribylina 1486, SR

Program Seminára ÚHS 2015:

09:00-10:00:    Prezentácia účastníkov

10:00-10:05:    Otvorenie seminára

                        Ing. Timotej Husár, CSc., predseda predstavenstva Únie hydinárov Slovenska

10:05-10:35:    Výsledky úradných kontrol hydiny, hydinového mäsa a vajec

                        Prof. MVDr. Jozef Bíreš, DrSc., ústredný riaditeľ ŠVPS SR, Bratislava

                        MVDr. Ivo Pekar, Štátna veterinárna a potravinová správa SR

10:35-11:00:    Produkcia konzumných vajec vo svete

                        Ing. Pavel Kolník, Institute de Selection Animale B.V.

11:00-11:30:    Produkcia brojlerov v Holandsku

                        Ing. Vladislav Zima, AVIAGEN Kft., Česká republika

11:30-11:40:    Prestávka

11:40-12:10:    Hygiena haly – základ zdravia hydiny (Livestock hygiene signals)

                        doc. MVDr. Pavel Novák, CSc., TEKRO, spol. s r.o., Česká republika

                        Ing. Karel Tittl, TEKRO, spol. s r.o., Česká republika

12:10-12:25:    Myopathia prsného svalu u brojlerových kurčiat

                        MVDr. Jozef Kalus, Slovenská asociácia aviárnej medicíny

12:25-12:40:    Inklúzna hepatitída v chovoch brojlerových kurčiat – stále aktuálna téma

                        MVDr. Vladimír Seman, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach

12:40-13:00:    Big Dutchman – Technológia pre alternatívny chov nosníc typ NATURA
                        Ing. Milan Drozda, Big Slov – Tech, s.r.o.

13:00-14:00:    Obedňajšia prestávka

14:00-14:15:    Inovácie v stavbách a technologických zariadeniach v chovoch hydiny

                        Ing. Ladislav Martínek, AGE spol. s r.o., Česká republika

14:15-14:30:    Kde sú hranice…?? – alebo – Technologické možnosti vo veľkochovoch  brojlerov                           

                        Ing. Karol Tuschl, ATAK s.r.o.

14:30-14:45:    Značenie výrobkov

                        Ing. Radomír Bučák, ONDRÁŠEK Slovakia s.r.o.

14:45-15:00:    Využitie fytoncidov a hepatoprotektívnych látok v intenzívnych chovoch                                                      hydiny

                        Ing. Lubor Pavlík, Bioferm

15:00-15:15:    Vplyv kŕmnych aditív na produkciu vajec a kuracieho mäsa

                        Ing. Monika Smetanová, Delacon Biotechnik ČR, spol. s r.o.

15:15-15:30:    Duálna ochrana pred Salmonellou

                        Dr. Laszlo Bajnok, Elanco, Maďarsko

15:30-15:45:    Použitie Bio-aktívnych komplexov pri riešení zdravotných problémov  hydiny a stabilizácia ich

                               tráviaceho traktu
                        MVDr. Jozef Priebera, Biomin Slovensko s.r.o.

15:45-16:00:    Poisťovacie produkty RENOMIA AGRO

                        Ing. Viera Tóthová, RENOMIA, s.r.o.

19:00-01:00:    Spoločenský večer spojený s odovzdávaním cien pre pracovníkov v hydinárskom priemysle

Podrobnosti a prihlášky na seminár do konca októbra na 

molnar.unihyd@azet.sk

0911 226814  

Podobné články
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Infografika: Označovanie potravín – hydinové mäsové výrobky

  • 27.03.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Hydina chovaná na produkciu mäsa – poznáte rozdiely medzi jednotlivými druhmi chovov?

  • 23.02.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Vtáčia chrípka na Slovensku: slovenská hydina je aj naďalej bezpečná

  • 15.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Spoznajte benefity kuracieho, morčacieho, kačacieho a husacieho mäsa

  • 10.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Aké sú ideálne vlastnosti vajec a čo ich ovplyvňuje?

  • 19.01.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Pozitíva a negatíva metód chovu kurčiat – prekvapivé číselné ukazovatele?

  • 04.01.2023

Pridajte komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

  • Kontakt

0911 226 814

molnar.unihyd@azet.sk

Facebook Instagram

Copyright @2022 | Slovenská Hydina

Ochrana osobných údajov

Grown by ContentFruiter

Napíšte hľadané kľúčové slovo a stlačte Enter na klávesnici.