Slovenská Hydina
menu
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
Slovenská Hydina
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
  • Aktuality

Hydinári po roku opäť na Gastre

  • 24.01.2014

Na tradičnom medzinárodnom veľtrhu gastronómie Danubius Gastra, ktorý sa uskutoční od 30.1.2014 do 2.2.2014 v priestoroch bratislavskej Incheby, sa predstavia aj slovenskí hydinári.  V stánku SPPK sa budú so svojmi výrobkami  prezentovať spracovateľské podniky Hyza Topoľčany a HSH Veľké Zálužie. Predstavia široký sortiment svojich výrobkov, z ktorých viaceré majú ocenenie Značka kvality.  Najväčší  producent konzumných slepačích vajec na Slovensku spoločnosť Novogal Dvory nad Žitavou predstaví zo svoje ponuky aj Omega vajcia, ktorých výnimočnosť je vo vyššom podiele omega 3 mastných kyselín, čiže vo výrazne zníženom obahu cholesterolu.  Spoločnosť Doma, a.s. Prešov,  prezentuje tradičné aj inovované majonézové výrobky, vrátane  výrobku zdravej výživy Eggcheese, ktorý sa vyznačuje nízkou energetickou hodnotou, nulovým cholesterolom a s vysokou proteínovou hodnotou. Ako povedal riaditeľ Únie hydinárov Slovenska Daniel Molnár, cieľom účasti slovenských hydinárov na veľtrhu Danubius Gastro  je dokumentovať špičkovú kvalitu a zdravotnú nezávadnosť domácej produkcie a ponúknuť spotrebiteľom aj v podobe ochutnávok široký sortiment tradičných i najnovších hydinových výrobkov, aby sa aj touto formou mohli presvedčiť o tom, že kupovať slovenskú hydinu, hydinové výrobky i vajíčka sa oplatí.  

Podobné články
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Infografika: Označovanie potravín – hydinové mäsové výrobky

  • 27.03.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Hydina chovaná na produkciu mäsa – poznáte rozdiely medzi jednotlivými druhmi chovov?

  • 23.02.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Vtáčia chrípka na Slovensku: slovenská hydina je aj naďalej bezpečná

  • 15.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Spoznajte benefity kuracieho, morčacieho, kačacieho a husacieho mäsa

  • 10.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Aké sú ideálne vlastnosti vajec a čo ich ovplyvňuje?

  • 19.01.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Pozitíva a negatíva metód chovu kurčiat – prekvapivé číselné ukazovatele?

  • 04.01.2023

Pridajte komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

  • Kontakt

0911 226 814

molnar.unihyd@azet.sk

Facebook Instagram

Copyright @2022 | Slovenská Hydina

Ochrana osobných údajov

Grown by ContentFruiter

Napíšte hľadané kľúčové slovo a stlačte Enter na klávesnici.