Slovenská Hydina
menu
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
Slovenská Hydina
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
  • Aktuality

Po roku opäť do Tatier

  • 05.10.2016

Únia hydinárov Slovenska aj v tomto roku organizuje na Podbanskom odborný seminár určený   chovateľom hydiny, spracovateľom, výrobcom krmív, dodávateľom technológii a ďalším odborníkom, ktorí priamo pracujú v tomto odvteví potravinárskeho priemyslu, prípadne s ním nejakým spôsobom spolupracujú. Vystúpenia a prednášky renomovaných odborníkov zo Slovenska, ale aj zo zahraničia budú zamerané napríklad na aktuálne problémy hydinárstva, súvisiace nielen s domácou produkciou, ale aj  importom kurčiat a vajec na náš trh. Reč bude  napríklad o svetových novinkách v produkcii konzumných slepačích vajec, vo výkrme brojlerov, nových technológiach chovov hydiny a pod. Svoje najnovšie produkty predstavia zástupcovia poisťovacích, veterinárnych a ďaľších spoločnosti, ktoré spolupracujú s hydinárskym odvetvím. Seminár, tak ako každý rok, aj tentokrát bude  vítanou príležitosťou tak pre veľkochovateľov a spracovateľov hydiny, veľkoproducentov vajec, ako aj pre drobných podnikateľov v tejto oblasti zoznámiť sa s aktuálnymi novinkami v slovenskom a európskom hydinárstve. Seminár bude 29.11. 2016 na osvedčenom mieste na Podbanskom v hoteli Permon.( podrobnejšie informácie na molnar.unihyd@azet.sk.) Ako hovorí riaditeľ Únie hydinárov Slovenska Ing. Daniel Molnár, účasť zástupcov hydinárstva zo zahraničia na seminári je vždy jeho obohatením, svojimi teoretickými vedomosťami a praktickými skúsenosťami prispievajú k rozširovaniu obzoru všetkých účastníkov. 

Podobné články
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Infografika: Označovanie potravín – hydinové mäsové výrobky

  • 27.03.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Hydina chovaná na produkciu mäsa – poznáte rozdiely medzi jednotlivými druhmi chovov?

  • 23.02.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Vtáčia chrípka na Slovensku: slovenská hydina je aj naďalej bezpečná

  • 15.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Spoznajte benefity kuracieho, morčacieho, kačacieho a husacieho mäsa

  • 10.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Aké sú ideálne vlastnosti vajec a čo ich ovplyvňuje?

  • 19.01.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Pozitíva a negatíva metód chovu kurčiat – prekvapivé číselné ukazovatele?

  • 04.01.2023

Pridajte komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

  • Kontakt

0911 226 814

molnar.unihyd@azet.sk

Facebook Instagram

Copyright @2022 | Slovenská Hydina

Ochrana osobných údajov

Grown by ContentFruiter

Napíšte hľadané kľúčové slovo a stlačte Enter na klávesnici.