Slovenská Hydina
menu
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
Slovenská Hydina
  • Domov
  • Orgány
  • Zoznam členov
  • Magazín
    • Kvalita zo Slovenska
    • Tipy a zaujímavosti
    • Newsletter
  • Aktuality
  • Kontakt
  • Aktuality

Tu nájdete kvalitnú hydinu

  • 18.05.2012

 Hyza Topoľčany a HSH Veľké Zálužie spracúvajú výlučne hydinu od slovenských chovateľov, ktorá dáva záruku, že práve z nej je možné pripraviť chutné a zdravotne nezávadné jedlá. Preto uverejňujeme zoznam hotelov, reštaurácii a ďalších prevádzok, ktoré odoberajú hydinu práve od týchto výrobcov. 

Agentúra MANNA s.r.o.

ALFAGRIL – Chovancová Jarmila

AQA Restaurant & Pub, s.r.o.

AVI PLUS, s.r.o.

Bernardov dvor

Bohumil Karlík reštaurácia LALIA

EDITTO s.r.o.

Elena Bírová – Penzión Vendelín

EMINENT EMPIRE, s.r.o.

EUROREST, s.r.o.

EZARE, s.r.o.

GASTRO Quo VADIS s.r.o.

GOODGASTRO, s.r.o.

GULDAN s.r.o.

H.K. Gastro s.r.o.

HGP s.r.o.

Hotel Alexander´s

Hotel FLÓRA Dudince, s.r.o.

HOTEL ZLATÝ KĽÚČIK, s.r.o.

I & P Slovakia, a.s.

IK CATERING s.r.o.

Ing. Ľuboš Bóna

Ing. Miloš Krbušík – MIKROS

JOLLY-CLUB, s.r.o.

KAŠTIEĽ MOJMÍROVCE, s.r.o.

KF s.r.o.

M&M market s.r.o.

Marián Filo – AFRODITA:

Maxim Saakjan – LABUŽNÍK

MB Gastro, s.r.o.

Mcburger & Lena s.r.o.

MOTO JAS, s.r.o.

N3 Towers s.r.o.

Penzion DIANA s.r.o.

Peter Červeň – Penzión Fortuna

Pizza Mizza

Radomil Dryšl – ELEKTROTREND

Reštaurácia Bianka

Roman Raninec

SH PLUS s.r.o.

SLOVRESTAV s.r.o.

Škorec Daniel

THREE M, s.r.o.

VESTEN, s.r.o.

ViOn, a.s.

Atila Nagy – Reštaurácia Atila

BABIČKINE BUCHTY s.r.o.                                   

Bohumil Karlík – Piceria Ľalia

Catering & Consulting, s.r.o.

DOXX RESTAURANT, s.r.o.

I.M.D.K.pekáreň Juh, s.r.o.

Juraj Enderle – Pizza&Restaurant SEZ

Karina Majorošová SLONY Reštaurácia

Kúpele Bojnice a.s.                                                    

Miroslav Kluka – Reštaurácia Zlatý Baránok   

PANORÁMA ŠPORT HOTEL, a.s.

PENZIÓN PRI TROJIČKE, s.r.o.

Penzión u Davida, s.r.o.

PIZZÉRIA FONTÁNA, s.r.o.

Rastislav Zaťko – PIZZA PRONTO

Zoltán Polgár – Pohostinstvo u ZOLA

Alena Bašnárová – BAGETÉRIA ALEX

Central Gastro, s.r.o.

DEMIFOOD spol. s r.o.

Eva Bartošková – LAGÚNA BAR

GASTRO elite s.r.o.

GASTRO-GRIL SERVIS, s.r.o.

Hotely mládeže Slovakia, a.s.

Igor Novák – Happy Food

Imrich Jurišta DELIKATES

Jana Bagínová – bufet zimný štadión

Ján Hlucháň – verejné stravovanie

Ján Poliak – POLSTRAV

Milan Vida – Konzum

Mňam foodservis s.r.o.

Penzión Holotech víška, s.r.o.

Peter Greguš – GASTROVIN

Pizzeria Čertica s.r.o.

PIZZERIA PICCOLO s.r.o.

P.P. FOOD, s.r.o.

Silvia Cichová – Bufet MONIKA

Studená kuchyňa Slezák, s.r.o.

ŠMAK PLUS, s.r.o.

Tibor Lukáč – LuPe Burger

ŽP – Gastroservis s.r.o.

Spolu 85 prevádzok

Podobné články
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Infografika: Označovanie potravín – hydinové mäsové výrobky

  • 27.03.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Hydina chovaná na produkciu mäsa – poznáte rozdiely medzi jednotlivými druhmi chovov?

  • 23.02.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Vtáčia chrípka na Slovensku: slovenská hydina je aj naďalej bezpečná

  • 15.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Spoznajte benefity kuracieho, morčacieho, kačacieho a husacieho mäsa

  • 10.02.2023
Čítať článok
  • Tipy a zaujímavosti

Aké sú ideálne vlastnosti vajec a čo ich ovplyvňuje?

  • 19.01.2023
Čítať článok
  • Kvalita zo Slovenska

Pozitíva a negatíva metód chovu kurčiat – prekvapivé číselné ukazovatele?

  • 04.01.2023

Pridajte komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

  • Kontakt

0911 226 814

molnar.unihyd@azet.sk

Facebook Instagram

Copyright @2022 | Slovenská Hydina

Ochrana osobných údajov

Grown by ContentFruiter

Napíšte hľadané kľúčové slovo a stlačte Enter na klávesnici.